Når en fornyelse kommer med glede


Små gleder kommer av og til i forskjellige variasjoner. En liten fornying kan være mer en enn liten glede.Fordi å leve er mer enn bare å eksistere, innebærer det å belønne seg selv av og til. Heldigvis finnes det mange teknikker og ideer for å friske opp hjemmet vårt. Når det gjelder å oppdateringer trenger vi ganske enkelt å finpusse hjernen, bruke fantasien og være oppfinnsomme.

Bruk av farger

En rask og rimelig måte å forvandle utseendet til et rom kan være noe så enkelt som å male veggene. Og det er ikke alltid nødvendig å male hele rommet på nytt – noen ganger er det nok å bare male en vegg i en slående kontrastfarge for å heve atmosfæren.Det er mulig å gjøre om et rom fullstendig ved å snu sengen eller å flytte lenestolen.

Omplassering av møbler

Det å finne et nytt sted for bordet, stolene og pyntegjenstandene kan gjøre store underverker. Ved å flytte rundt på møblene kan vi endre energistrømmen og revitalisere oss selv. Legg til litt tekstur og fargedetaljer med ornamenter, duker og lysestaker. Tilsetningen av en ny farge eller tekstur i form av puter, putevar, et teppe på sofaen eller en matte under bordet gir et betydelig visuelt skifte. Følg denne linken og finn masse ideer.