Lag et smart hjem


Det er ikke mange år siden smarttelefonen var revolusjonerende. Den teknologiske utviklingen er helt utrolig, og plutselig er smarte hjem noe vi alle bør ha.

Handle på nettet

Det finnes et godt utvalg på nettet hva angår smarte hjem. Småting som både varsler og bidrar til flyten i hjemmet. Alt fra oppvarming, alarmer og lås er nå smarte. Du kan blant annet låse opp huset med mobilen, eller låse det lenge etter du har forlatt hjemmet. Skal du en tur på hytta, kan denne varmes opp i god tid før ankomst. Da slipper du å hakke tenner mens du fyrer i peisen.

En egen tjener i hjemmet

Smartkomponentene er som å ha en tjener boende hos seg, på jobb 24 timer i døgnet. Når som helst kan du ta kontakt og forhøre deg. Med Google Home kan du kommunisere ved hjelp av stemmen, og den kan stille klokken eller spille av musikk for deg. Problemet kan være å gjøre hjemmet for smart. Ett av tipsene i prosessen med å gjøre hjemmet smart, er å starte enkelt. Utvalget er i stadig utvikling og et godt tips i startfasen er å tenke godt over hva du ønsker å gjøre, samt hva du trenger hjelp til.