De beste tipsene for å få mest mulig ut av badet ditt


Enten du har et lite bad eller bare ønsker å få mest mulig ut av rommet og innredningen, finnes det noen enkle triks som utgjør store forskjeller.

Speil er en investering

Store speil er en god investering for å skape en stor romfølelse på badet. Ett eller flere speil strategisk plassert kan utgjøre store forskjeller. Speil med innfelt belysning på begge sider gir best lysresultat, dersom du er ute etter det.

Hyller i dusjen

Dersom du har dusjkabinett og mangel på skapplass, er innbygde hyller i dusjveggen en smart oppbevaringsløsning. Dessuten unngår du at sjampoflaskene blir stående på gulvet og ta opp plass, samle støv og gjøre dusjingen til en ubehagelig affære. Dusjhyller finnes i mange varianter, og bidrar til å gi dusjområdet et rent og ryddig uttrykk.

Alle vegger behøver ikke å flislegges

Tenker du at jo flere fliser, desto finere bad? Tenk om igjen! Ikke bare vil badet ditt fremstå som større, men de veggene som blir flislagt vil komme enda mer til sin rett når de får stå for seg selv. Kanskje du til og med tør å velge en litt sprek og vågal farge dersom bare ett hjørne av badet får fliser?Mikrosementpuss kan være et godt alternativ til fliser. Trepanel er også et godt alternativ, dersom du holder den langt nok unna våtsonene.Et tips er også at små fliser vil gjøre at badet ditt ser mindre ut. Velg derfor store fliser, og vær selektiv med hvilke flater du velger å flislegge.